Moncler jos jacheta
monede:
Romania
Home ::  Livrare & Retur

Livrare & Retur

Ne-am angajat la satisfacția deplină. Sunt permise întoarce sau schimburi, cu condiția ca clientul achiziționat produsul prin comandă prin poștă nostru, call center, sau site-ul și este în termen de 15 zile de la data facturii originale.

Înainte de a reveni bunuri, vă rugăm să ne contactați în primul rând, pentru a discuta problemele pe care le au 90% din timp, putem rezolva problema fără a fi nevoie pentru a trimite nimic înapoi.

Politica de returnare

Toate articolele trimise înapoi la noi trebuie să fie în starea lor inițială și anume nu sunt purtate, modificate sau se spală, cu toate etichetele atașate. Articole murdare vor fi returnate la client, fără o evaluare.
Noi nu acoperă costurile de transport maritim a randamentelor sau schimburi de pachet pentru dreptate, va fi responsabil pentru costurile de transport și de manipulare. Mai mult, toate pachetele sunt trimise printr-o metodă urmărite, cum ar fi SUA Mail confirmare de livrare, DHL Eller Federal Express. Noi nu suntem responsabili pentru pachetele pierdute în tranzit.

Toate produsele returnate trebuie să fie trimise la adresa de livrare vă trimite. Odată ce am primit înapoi bunurile, vă vom trimite articolul dvs. de schimb solicitate înapoi la tine, fără încărcare costuri suplimentare de transport.

Odată ce am primit întoarcerea, poate dura până la 5 zile pentru a finaliza returnare sau schimb ta.
Schimburi

Vom accepta schimburi pentru o dimensiune gresita sau culoare în termen de 15 zile de la data facturii originale. Va rugam sa ne contactati cu numărul de ordine și un membru al personalului nostru va ajuta you.If doriți să schimb un produs pentru un stil diferit, va trebui să se întoarcă bunurile dvs. pentru restituire (conform politicii de returnare) și plasați o comandă nouă pentru stilul preferați.
Trebuie să ne contactați înainte de a trimite elementele înapoi. Toate articolele trimise înapoi la noi trebuie să fie în starea lor inițială și anume nu sunt purtate, modificate sau se spală, cu toate etichetele atașate. Uzate sau elemente murdare vor fi returnate la tine.

Noi nu acoperă costurile de transport maritim de schimburi, va fi responsabil pentru taxele poștale de returnare și pentru costul de transport maritim și de manipulare a transport maritim elementele schimbate înapoi la tine. Vă recomandăm să adăugați urmărirea și asigurare la trimiterea articole la noi pentru binele tău, pentru că nu putem fi responsabil pentru transporturile pierdut. Taxele de expediție sunt nerambursabile.

Pentru anulare

Rezilierea unei comenzi trebuie să fie solicitată înainte de comanda este livrat. Pentru că ne-am procesa toate comenzile cât mai repede posibil, în termen de 24-48 de ore de la plasarea comenzi, așa că nu sunt întotdeauna în măsură să anuleze o comandă după introducerea. Sper să vă puteți înțelege acest punct cheie. Cereri de anulare, după ce ordinul a fost expediat vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de returnare.
NOTĂ:

Pentru următoarele stări, nu vă putem da un randament sau de schimb. Sper sa pot să acorde o atenție la acest punct.

În primul rând, dacă aveți bunurile dumneavoastră, veți găsi nu vă place stilul și doriți să faceți o schimbare. În această stare, nu vă putem da un schimb.

În al doilea rând, dacă suntem cu adevărat furnizarea de obiecte în funcție de mărime, culoare și adresa de expediere care ni le furnizați, nu putem să vă dau un randament fie. Cum de a alege marimea potrivita și culoarea aveți nevoie și să ne dea adresa de livrare corecta.

În al treilea rând, în cazul în care produsele sunt afectate de acțiunile umane sau de factori externi, nu suntem responsabili pentru schimbul.
Copyright © 2019 www.uvoznicivozila.com. Powered by moncler sacou
IP-ul dumneavoastra este: 3.231.228.109     moncler sacou , bărbați moncler , femeile moncler , îmbrăcăminte Moncler , paltoane moncler , Moncler jos jacheta